ЦДЕО | НОВИНИ
Имате въпроси?
гр. София, 1710, кв. Студентски град, НСА "Васил Левски"
E-mail: cdeo@nsa.bg
(+359) 892 299 867
(+359) 02 4014 (393)
НОВИНИ
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Откриване на учебната година за специалност "Спортен мениджмънт"
Информация за откриване на учебната година.
Снимка: ЦДЕО

Откриването на учебната 2017/2018 година се проведе на 18.12.2017 г. в Центъра за дистанционно и електронно обучение при НСА "Васил Левски". Вторият випуск студенти по спортен мениджмънт от дистанционна форма на обучение в магистърска степен започна учебните занимания, а на откриването присъстваха ректорът проф. Пенчо Гешев, зам.-ректорите проф. Татяна Янчева и проф. Николай Изов, ръководителят на програмата проф. Бисер Цолов, Ръководителят на Центъра за дистанционно обучение и декан на Учителски факултет проф. Огнян Миладинов, ръководителят на център „Магистри“ доц. Галина Очева и преподаватели от програма "Спортен мениджмънт".

В поздравлението си към студентите проф. Гешев изтъкна актуалността на дистанционната форма на обучение и подчерта отличните перспективи за нейното развитие, за което Академията работи активно. Ръководителят на програмата проф. Цолов, не пропусна да отбележи изключително доброто представяне на държавните изпити на дипломиралите се магистри от първият випуск и пожела на вторият випуск да се похвали дори и с по-добри резултати.

Студентите от вторият випуск, сред които се открояват имената на спортисти от световна класа като Димитър Бербатов и Детелин Далаклиев, започнаха своето обучение със запознаване с функционалностите на Интернет базираната платформа за дистанционно обучение, а след това продължиха обучението си по програма с преподавателите.

Пожелаваме им на добър час!

АВТОР: Милена Кулева
ГАЛЕРИЯ
коментари
условия за публикуване на коментари!
  • ЦДЕО не носи отговорност за мненията, изказани в сайта;
  • Няма да бъде толерирано публикуването на коментари, съдържащи: груби и обидни изрази, независимо срещу кого са насочени, конфликтни и провокативни реплики, манипулация, явна или скрита реклама;
  • ЦДЕО запазва правото си да заличава коментари, които оцени, като некоректни или ненужни;
  • Коментарите НЕ са начин за контакт с екипа на ЦДЕО. Моля, използвайте за целта формата за контакти.
добавете вашия коментар
Не съм робот
mCAPTCHA
Изберете всички изображения, които показват спорт
вижте коментарите (0)
АКЦЕНТИ